Plaatsen beveiligingscamera’s op bedrijventerrein Schaapsloop

Voor het project ‘Camerabeveiliging Schaapsloop’, worden op donderdag 13 en vrijdag 14 augustus, met een uitloop naar zaterdag 15 augustus, beveiligingscamera’s geplaatst op diverse locaties op bedrijventerrein Schaapsloop 1 en 2.
Het gaat om camera’s in onder meer de volgende straten: Leenderweg, J.F Kennedylaan, De Vest, Zuidelijke Randweg en Dragonder.
Per locatie zullen de werkzaamheden naar verwachting niet langer dan twee uur duren. Op diverse plekken worden daarvoor tijdens het werk enkele hekken geplaatst. Dat kan hier en daar wat vertraging opleveren, met name voor fietsverkeer. De uitvoering vindt per locatie plaats op het minst drukke moment van de dag.

Project Camerabeveiliging Schaapsloop

De Coöperatie Bedrijvenparken Valkenswaard U.A. werkt samen met de gemeente aan de realisatie van camerabeveiliging voor bedrijven op de Schaapsloop 1 en 2.
Ondernemers en de gemeente vinden het belangrijk dat criminaliteit zoals bedrijfsinbraken vermindert. Camerabeveiliging werkt preventief; het maakt de Schaapsloop 1 en 2 minder interessant voor mensen die strafbare feiten willen plegen. Daarnaast kunnen criminelen met camerabeelden beter worden opgespoord.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *