De turfberg leeft! Samen houden we het leefbaar.

Contacteer ons via:
info@deturfbergleeft.nl

De wijkcommissie wil de leefbaarheid en de saamhorigheid maar vooral de initiatieven in De Turfberg bevorderen en stimuleren. Dit kunnen we echter niet alleen. Samen met onze wijkbewoners zijn we verantwoordelijk voor onze leefomgeving en de inrichting van ons publieke domein.

Als commissie faciliteren en ondersteunen we initiatieven van onze wijkbewoners die gericht zijn op het verbeteren en optimaliseren van de wijk De Turfberg.

De uitvoering en verantwoordelijkheid van de initiatieven ligt bij de wijkbewoners. We zijn de bindende factor tussen de wijk en verschillende instellingen zoals de gemeente. Daarbij staan wij primair opgesteld voor onze wijkbewoners. We zijn op de hoogte van het gemeentelijk beleid en de plannen en ontwikkelingen die onze wijk aangaan, en fungeren tevens als klankbord van en voor de wensen en meningen van onze wijkbewoners.

Wij zijn de smeerolie tussen bewoners en initiatieven.

Wil je meer weten en/of ben je ruimdenkend en ondernemend en ambieer je een functie als bestuurslid meld je dan aan via: info@deturfbergleeft.nl.


ONS BESTUUR

HET ONTSTAAN VAN ONZE WIJKCOMMISSIE

Valkenswaard, 10 april 2017 Een wijkcommissie kan niet functioneren zonder werkgroepen en werkgroepen kunnen niet functioneren zonder een wijkcommissie. Werkgroep ‘Accent op ieders Talent’ was een op zichzelf staande werkgroep, maar miste een wijkcommissie. De Turfberg was de laatste wijk in Valkenswaard die nog geen actieve wijkcommissie had. Enkele bestuursleden van de werkgroep hebben daarop het initiatief genomen om te kijken of er een nieuw actief bestuur gestart kon worden. Met succes! Op 10 april 2017 is het officiële bestuur van ‘De Turfberg Leeft’ ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en telt Valkenswaard vanaf dat moment weer zeven wijkcommissies: Het Gegraaf, Kerkakkers, De Turfberg Leeft, Borkel en Schaft, Hoge Akkers, Dommelen en Geenhoven.

HET VERHAAL ACHTER ONS LOGO

We hebben onlangs ons logo gerestyled (met dank aan Mariëlle Brom, een talent uit de wijk!) en daarbij gekozen voor een vereenvoudigd design. Een design dat eenvoudig maar toch een duidelijk herkenningspunt is en de essentie van de Turfberg goed weergeeft. Drie gestapelde staven turf en de driehoek als weergave van de berg. Symbool voor hetgeen wat we uit onze grond halen en kunnen laten groeien als een krachtige solide berg. De Turfberg bent u, en uw hulp hebben we nodig om de wijk te vormen.

Privacy Verklaring

Privacyverklaring

Wijkcommissie De Turfberg Leeft zal je persoonsgegevens ontvangen op het moment dat je deze aan ons verstrekt via het emailadres op onze website. We ontvangen dan de volgende gegevens:

  • Je voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Eventuele andere gegeven die u achterlaat in de mail zoals een mobiel nummer.
Waarom hebben we je persoonsgegevens nodig?

We verwerken je persoonsgegevens om je vraag of je verzoek te kunnen beantwoorden. We nemen hiervoor bij voorkeur per email contact met je op.

Hoe lang bewaren we je persoonsgegevens?

We bewaren je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om aan je vraag te kunnen voldoen. Je gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien we geen samenwerking aangaan.

Delen met anderen

We delen je persoonsgegevens alleen met derden als je daar mee instemt, bijvoorbeeld als dit nodig is voor het uitvoeren van je opdracht, vraag of project of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt recht om je persoonsgegevens in te zien, corrigeren, verwerking van je gegevens verminderen of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijderingen sturen naar info@deturfbergleeft.nl o.v.v. het gewenste verzoek. We zullen zo snel mogelijk op je e-mail reageren.

Beveiligen

Als je toch de indruk hebt dat je persoonsgegevens niet goed zijn beveiligd of niet op de juiste manier door ons worden verwerkt, laat het ons weten. Onze contactgegevens zijn:
Wijkcommissie De Turfberg Leeft (info@deturfbergleeft.nl)