Het zijn zware tijden voor iedereen. Ook de cliënten van de voedselbank worden momenteel zwaar getroffen door de Corona-crisis. We hebben een schaarste aan producten die voor ons allen eerste levensbehoefte zijn en we hebben natuurlijk te maken met de risico’s die het coronavirus met zich meebrengt. Hierdoor zijn wij niet meer in staat deze gezinnen van de broodnodige producten te voorzien.
In samenwerking met de gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard willen wij tijdelijk waardebonnen uitdelen aan onze cliënten. Daarmee kunnen zij dan de noodzakelijke producten zelf kopen in de supermarkt.

Om dit allemaal mogelijk te maken, zijn wij op zoek naar (kleine) giften. Daarom doen wij deze oproep aan u. Kunt en wilt u ons helpen? Stort dan uw bijdrage op rekeningnummer NL78INGB0004637738 t.n.v. Stichting De Boodschappenmand o.v.v. gift waardebonnen COVID-19. Al uw bijdragen klein of groot zijn welkom, want alle beetjes helpen!

De vrijwilligers van de boodschappenmand garanderen u dat uw gift uitsluitend gebruikt wordt voor deze waardebonnen en danken u alvast heel hartelijk voor uw ondersteuning!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *