fotograaf in aktie
Maandag 25 april zaten we voor de eerste keer met het koffie-uurtje (kletsen, keuvelen en kennis maken) bij Taxandria. Daar werden we getrakteerd op een mooie presentatie over fotografie.
camera obscura
Het ging over de historie, wat er bij komt kijken, waarom we fotograferen (dingen in beelden willen vastleggen). Want zelfs in de prehistorie werden zaken in beelden vastgelegd (rotstekeningen).
donkere kamer fotografie
Het gedoe met filmrolletjes, en ga zo maar door. En natuurlijk waren er de nodige anekdotes. Gehannes met filmrolletjes, het rode licht in de donkere kamer.
presentatie fotografieWe werden verwend met een heerlijk kopje koffie en er werd daarna nog gezellig met elkaar gekletst en nieuwe contacten gemaakt.
We danken daarom Taxandria/de Vlasgaard voor hun gastvrijheid en Henk Jansen voor de kleurrijke presentatie.
Wij verheugen ons op de volgende bijeenkomst. Deze is op maandag 20 mei, en weer bij Taxandria/de Vlasgaard. Het onderwerp en de spreker zijn bekend en het heeft zeker iets te maken met de historie van Valkenswaard.
Bent u ook benieuwd? Hou dan de website en/of facebook in de gaten, want daar gaan we onthullen (misschien weet u het al…) wie deze “verteller” is ?
Heel graag tot ziens bij een van onze koffie-uurtjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *