Garageverkoop gaat door op 24 september 2022 !

Beste bezoekers en bewoners van wijk de Turfberg in Valkenswaard.

Dit jaar gaan we weer een garageverkoop in de wijk De Turfberg op 24 september 2022 organiseren. We hebben er weer zin in en vonden het moeilijk om de afgelopen jaren de garageverkoop uit te moeten stellen.
Dus:

Ga naar de website van garageverkoop De Turfberg jaar 2022: https://turfberggarageverkoop.nl/ . De voorbereidingen zijn begonnen ook al is het nog geen 24 september. We horen dat er weer veel interesse is en men zit te smachten om weer deel te kunnen nemen. Of natuurlijk te snuffelen in wat er allemaal wordt aangeboden. De inschrijving is nu geopend: Inschrijving Garage Verkoop De Turfberg – Turfberg Garage Verkoop
En als je wil kun je ook een bericht als reactie hier achterlaten. Daarnaast is er natuurlijk ook nog de facebookpagina (https://www.facebook.com/Organisatie/) waar we als er nieuws is te melden dat zeker zullen laten weten. Hebt u vragen/opmerkingen of wilt u op een of andere manier een bijdrage leveren? Stuur dan een mailtje naar turfberggarageverkoop@gmail.com.
Wilt u als organisatie de garageverkoop sponsoren (bijvoorbeeld vermelding op deze website) waardoor we onder andere weer wat deelnemers met een kleinigheid kunnen verrassen? Ook dan stuurt een mailtje naar turfberggarageverkoop@gmail.com.

Wij hebben er in ieder geval zin in.

Hierbij hoort natuurlijk ook nog een dankwoord voor de initiators en organisatoren van de vorige jaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *