Scheeepslift Strepy-Thieu

Hallo bewoners van de Turfberg,

Hierbij alsnog de nieuwsbrief van mei. Er is het nodige te doen en daarom vraag ik ook hier even uw aandacht.

Nieuwsbrief Mei 2022

Namelijk:

– vrijdag 20 mei is er Eten wat de Pot Schaft. Dit is natuurlijk weer snel, want gewoonlijk zit er zeker een maand tussen en zou het weer in juni of zo zou zijn. Maar de koks kunnen in juni niet en daarna is het vakantie en dat zou betekenen dat het pas weer in september zou zijn. Wil je je nog opgeven dan kan dat nog. Meld je dan aan via of via (ook als je nog vragen hebt). Je kunt het bedrag van €7,50 pp overmaken op NL 80 RABO 0187 4700 30 tnv Stichting Wijkcommissie De Turfberg. Nb Als u zich ingeschreven heeft dan heeft u zich verplicht te betalen.

– maandag 23 mei van 19.00 to 21.00 uur is er weer een avond “Vertellen, Koffie en Buurten” bij Taxandria. We hebben namelijk Christ van den Besselaar op bezoek. En volgens onder andere het Eindhovens Dagblad: “Voor iemand die geboren en getogen is in het centrum van Valkenswaard kent het dorp nauwelijks nog geheimen. VVV-gids Christ van den Besselaar schudt de verhalen dan ook zo uit zijn mouw”. De kosten van deze avond, inclusief een kopje koffie of thee, zijn €3 pp.

– en last but not least: Het busreisje op 30 juni naar Wallonië. Zoals aangekondigd hebben we een mooie busreis in de aanbieding voor de bewoners van de wijk De Turfberg. Zie de nieuwsbrief en de website waar u zich kunt aanmelden : https://www.deturfbergleeft.nl/evenementen/uitstap-wallonie/ . Let op we kunnen pas gaan als er minimaal 30 personen mee gaan. U mag als wijkbewoner ook iemand van buiten de wijk meenemen! 

Voor vragen: stuur een email naar

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *