Het is groot feest! Zondag 9 juni is Kinderboerderij De Kleine Meer jarig! Alle dieren vieren feest en natuurlijk ben jij ook uitgenodigd. Neem je familie en vriendjes mee. Iedereen is van harte welkom!

De geitjes trappelen al van ongeduld en de kippen raken er niet over uitgekakeld. Ze kunnen allemaal niet wachten tot de grote dag er is. Ze zien alle vrijwilligers en ook jou graag komen en kijken nu al uit naar een dikke knuffel van jullie.

Voor de dierenliefhebbers staat nog meer op het programma. Met de speurtocht kunnen jong en oud van alles leren over de dieren van de kinderboerderij. Een schaapscheerder komt onze eigen schaapjes hun winterjas uit doen. Een clown komt ballonnen omtoveren in leuke hondjes, schattige bloemetjes en stoere zwaarden. Voor de kleintjes staat er een springkussen waarop zij zich kunnen uitleven. Met mooi weer kan iedereen op het terras genieten van een hapje en een drankje!

Dat is nog niet alles: vanwege van het 25-jarig bestaan van de stichting is er een grote loterij met fantastische prijzen. De prijswinnaars worden op deze feestdag bekend gemaakt. De opbrengst komt ten goede aan de stichting. Met deze financiële bijdrage steun je de kinderboerderij in de kosten voor huisvesting, dierenarts en voer voor onze dieren.

De Kleine Meer viert feest op zondag 9 juni van 13 tot 17 uur. De entree is voor iedereen gratis.
Al dieren en vrijwilligers kijken uit naar jouw komst!